Hrvatski inženjerski savez tekstilaca

hr_flag en_flag de_flag

Obavijesti

Ovdje pročitajte najnovije obavijesti vezane uz časopis Tekstil.

Obavijest autorima!

 
Poštovani autori,
Budući da je u posljednje vrijeme poslovanje znanstveno-stručnih časopisa općenito otežano pa tako i našeg časopisa, Hrvatski inženjerski savez tekstilaca, izdavač časopisa Tekstil, donio je odluku da se objava članaka zaprimljenih u godini 2013. i prihvaćenih za objavu u časopisu Tekstil, naplaćuje.
Cijena objave iznosit će 100 eura po članku, što predstavlja manji dio troškova objave članaka.
Nadamo se da će ova odluka pomoći u poboljšanju materijalnog položaja časopisa i postizanju redovitog izlaženja svešćića časopisa Tekstil, te njegove opstojnosti i održanju kvalitete i ugleda koji je časopis Tekstil stekao tijekom više od 60 godina izlaženja.

Urednička politika jest održati i poboljšati kvalitetu časopisa putem stalnih promjena kao odgovor na promijenjene gospodarske uvjete te promjene u području znanstveno-stručnog izdavaštva te nadalje biti poticatelj stručnog usavršavanja tekstilaca i prijenosnik svih novih tehničko-tehnoloških i znanstvenih spoznaja.

Molimo za vaše razumijevanje i podršku te nastavak i poboljšanje naše suradnje

Glavni urednik
Prof.dr.sc. Zvonko Dragčević, dipl.ing.
 
Objavljeno: 2013-18-02
 

Poštovani posjetitelji, dragi korisnici!

 
Sa velikim zadovoljstvom Vam predstavljamo novo, moderno izdanje našeg i Vašeg dugogodišnjeg pratitelja - časopisa Tekstil.  
Objavljeno: 2009-03-03
 
 
 


Časopis Tekstil (Online). ISSN: 0492 - 5882   UDK: 677 + 687(05)